Cel mai greu moment din cariera Nadiei Comaneci | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Cel mai greu moment din cariera Nadiei Comaneci

9.2.13
In cadrul unui serial denumit "Legendele Sportului", jurnalistii de la publicatia spaniola "Mundo Deportivo" vorbesc si despre cel mai dificil moment din cariera Nadiei Comaneci.Jurnalistii iberici au prezentat povestea completa a Nadiei Comaneci si nu au putut evita un episod petrecut in 1978, an in care fosta gimnasta luase serios in greutate.
"Nadia a primit din partea lui Ceausescu un mic Fiat, o vila si o indemnizatie lunara de 500 de dolari. Corpul ei a inceput sa se schimbe si nu mai suporta conditiile de antrenament. Nadia manca prea mult, a pus cateva kilograme si si-a pierdut flexibilitatea", au scris jurnalistii spanioli.

Despre acest subiect a vorbit si Bella Karolyi, fostul antrenorul al Nadiei, care a pus momentul delicat pe seama petrecerilor la care fosta sportiva lua parte.

"Nadia, starul echipei nationale, campioana olimpica, nici macar nu a concurat la Cupa Prieteniei. Mi s-a parut o clipa ca o zaresc in tribune, dar nu puteam fi sigur caci si-a intors fata. Am respins imediat ideea ca ar putea fi ea deoarece faptura pe care o vazusem avea dimensiunile unui monstru", declara Bela Karolyi in urma cu ceva timp.

Revenita sub comanda lui Bela Karolyi, Nadia Comaneci a dat jos 10 kilograme intr-o singura luna, iar la Campionatul Mondial din 1980 a castigat trei medalii, una fiind de aur.
Ziare.com

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu