POLIȚIST BĂCĂUAN MEDALIAT CU BRONZ LA CAMPIONATUL MONDIAL DE JUDO DIN S.U.A | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

POLIȚIST BĂCĂUAN MEDALIAT CU BRONZ LA CAMPIONATUL MONDIAL DE JUDO DIN S.U.A

22.11.12
Agentul șef de poliție Mihai Gosav din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a obținut bronzul la Campionatul Mondial Grand Masters Judo, care s-a desfășurat în Miami, Florida, în perioada 08-11 noiembrie a.c.
Competiția, organizată de Federația Internațională de Judo, a fost dedicată sportivilor de peste 30 de ani și a adunat la start 761 de sportivi din 46 de țări.
Lotul României a fost compus din 16 sportivi, o fată și 15 băieți.
Foto:bacaulsportiv
Judoka băcăuan a luptat la categoria 100 de kg, și a căștigat trei meciuri prin ippon împotriva sportivilor din S.U.A, Franța și Brazilia, iar pentru medalia de bronz l-a învins pe americanul Kevin Leymeister.
În urma desfășurării competiției România a ocupat locul 17 în clasamentul pe echipe, sportivii noștri obținând aurul la fete categoria 57 kg, prin Sterea Lena, bronz la bărbați 100 kg., prin băcăuanul Mihai Gosav, 4 locuri V și un loc VII.
Grand Masters Championships marchează prima participare medaliată a unui sportiv băcăuan la o competițe de asemenea anvergură.
Polițistul Mihai Gosav este antrenorul lotului național de unifight a României, maestru unifight, de patru ori medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Unifight din 2008 – 2012 și vicecampion european în 2011.
INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU Maimulte imagini pe Facebook

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu