FALS POLIȚIST PRINS ÎN FLAGRANT ȘI REȚINUT LA TG. OCNA | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

FALS POLIȚIST PRINS ÎN FLAGRANT ȘI REȚINUT LA TG. OCNA

17.11.12
Un bărbat care s-a drept polițist și s-a oferit să scape o persoană de două plângeri contra unei sume de bani a fost prins în flagrant și reținut pentru 24 de ore.
Astăzi 16 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău, cu sprijinul de specialitate al D.G.I.P.I., au acționat în localitatea Tg. Ocna, pentru prinderea în flagrant a unui cetățean de 34 de ani, suspectat de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale.
Din cercetări a rezultat că Ciprian V. s-a prezentat în fața părții vătămate, o femeie de 58 de ani, ca fiind ofițer de poliție, revenit dintr-o misiune din străinătate și rudă apropiată cu un ofițer din cadrul altei structuri M.A.I., ofițer care ar avea în lucru două plângeri împotriva acesteia.
Bărbatul de 34 de ani s-a oferit ca pentru suma de 500 lei să intervină pe lângă ofițerul în cauză, prentru a-i soluționa favorabil cele două dosare penale.
 Din investigațiile efectuate s-a stabilit că nici ofițerul respectiv și nici dosarele penale la care făcea referire bărbatul nu existau în realitate.
Suspectul a fost prins în flagrant având asupra sa suma de 300 de lei primită de la partea vătămată, o primă tranșă din suma solicitată.
Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale, urmănd a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești cu propunere de arestare preventivă.


INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu