Atentie! Vine frigul. Cum sa faci sa fie mai cald in casa | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Atentie! Vine frigul. Cum sa faci sa fie mai cald in casa

17.11.12
Desi multi nu isi doresc, iarna a sosit in mod oficial, iar temperaturile din ce in ce mai scazute tin sa ne aminteasca ca soarele si caldura din vara sunt departe. In aceste conditii, trebuie sa facem tot posibilul sa ne incalzim cat mai bine. Si daca stam sa ne gandim ca incalzirea casei pe timpul iernii este cam costisitoare, nu ne ramane de facut decat sa gasim unele solutii ceva mai accesibile din punct de vedere financiar, aminteste eHow.

Asigura-te ca nu intra frig pe sub usi. Poti face niste suluri din material pe care le poti utiliza si ca decoratiuni, nu numai ca un scut impotriva frigului. Va tine racoarea departe si, in plus, te va ajuta sa ecomisesti bani la factura.

Pastreaza termostatul la aceeasi temperatura. Resetarea acestuia utilizeaza mai multa energie, iar urmarile le cunosti.

Poarta haine calduroase si confortabile. Daca o sa stai in tricou, sa nu te astepti sa iti fie cald. Este iarna, imbraca-te ca atare. Ia macar o bluza putin mai groasa. De asemenea, orienteaza-te catre imbracaminte din bumbac pentru ca supraelasticul nu o sa te incalzeasca.

Daca stai la casa si incalzirea se face pe gaze, ia in calcul achizitia unor radiatoare pe care sa le folosesti din cand in cand. O sa iesi mai ieftin, nu cu mult, insa o sa se cunoasca.

Sursa: bzi.ro

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu