Onești- acțiune în sistem intergat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Onești- acțiune în sistem intergat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

21.7.12
Polițiștii de ordine publică, investigații criminale și poliție rutieră din Onești au acționat, la data de 20.07.2012, în municipiul Onești, în sistem integrat, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai ANSVSA, DSP și Gărzii Financiare, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală și contravențională.

În cadrul acțiunii au fost constatate 4 infracțiuni și au fost depistați 5 suspecți, au fost verificate 7 unități comerciale și au fost aplanate 4 stări conflictuale. Totodată au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, din care 25 pentru nerespectarea regulilor de circulație rutieră, 20 pentru activități comerciale ilicite și 19 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

Polițiștii de investigații criminale l-au prins în flagrant pe C. Vasile, de 20 ani, din comuna Berzunți, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-un autoturism înmatriculat în Germania. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

A fot depistat în trafic B. Constantin, din Bacău, care transporta cu o autoutilitară deșeuri neferoase, fără a deține documente de proveniență și transport. În urma verificărilor s-a stabilit că deșeurile neferoase îi aparțin lui S. Comitet, din comuna Buciumi, care nu a putut prezenta documente de proveniență. S-a luat măsura sancționări contravenționale cu amendă în valoare de 1000 de lei și s-a dipus confiscarea materalelor neferoase transportate: 210 kg. aluminiu, 60 kg. inox și 28 kg. cupru.

Polițiștii au depistat doi minori de 17 ani, din comuna Ștefan cel Mare, depsre care au stabilit în urma cercetărilor că au sustras 4 roți de autoturism din aexa unui imobil din municipiul Onești. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50% iar cercetările continuă cu făptuitorii în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracționale.

S. Sorin de 30 de ani, Stoleru Sorin, de 30 ani, a fost depistat în timp ce comercializa produse cosmetice, în bazarul Oneşti, fără a deţine documente de provenienţă. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării produse cosmetice în valoare de 182 lei.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu