Tenisul a tinut capul de afis pe Valea Trotusului | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Tenisul a tinut capul de afis pe Valea Trotusului

1.12.11


In perioada 26 noiembrie - 2 decembrie, in organizarea CS Tema Sport, are loc la salile de sport din Targu Ocna, Slanic Moldova, Dofteana si Darmanesti o noua editie a unei asteptate competitii de tenis. Este vorba de cea de-a IX-a editie a “Cupei Unirii - Vrancart Adjud - Tg. Ocna - Slanic Moldova - Dofteana - Darmanesti”. Aceasta competitie face parte din Circuitul “Dacia Romania - Vrancart - Trotusul”, care cuprinde desfasurarea a 5 intreceri de tenis de-a lungul unui an. La editia 2011 a competitiei, ce a debutat sambata 26 noiembrie, participa in jur de 100 de sportivi din Romania si Basarabia (nivel de copii, juniori si seniori, masculin si feminin).
Intre rezultatele inregistrate in meciurile disputate de tenismenii onesteni mentionam, la cat. 10 ani, masculin Stefan Scurtu (CSM Onesti) a invins cu 6-0, 6-1 pe Tudor Magirescu (Bistrita Bacau), apoi l-a intrecut cu 6-2, 6-1 pe Andrei Braescu (SCM Bacau) iar in finala a pierdut in fata lui Bogdan Manole (SCM Bacau) cu scorul 2-6, 1-6. Prin WO s-au calificat in primul tur Radu Danila (CS Tema Sport Onesti), care a fost invins cu 1-6, 1-6 de bacauanul A. Braescu. La 12 ani, masculin: Serghei Prisacari (Tema Sport Onesti) - Razvan Olaru 6-2, 6-1, Gabriel Ungureanu (SCM Bacau) - Andrei Teodorescu (Tema Sport Onesti) 6-2, 6-1; Serghei Prisecari - Petru Berdila (SCM Bacau) 1-6, 2-6. Catalin Nita l-a invins pe Andrei Tantaru (CS Tema Sport) iar Cristian Enache (Tema Sport) l-a invins cu 6-0, 6-1 pe Eduard Ilie (SCM Bacau) si a pierdut in sferturi in fata lui Rodion Panayiotou (Micul As) cu 3-6, 3-6. La aceeasi categorie de varsta, la dublu perechea Andrei Tantaru / Andrei Teodorescu (ambii de la Tema Sport) a invins cu 6-2, 1-6, 10-5 pe bacauanii Gabriel Ungureanu / Catalin Nita dar au fost nevoiti sa abandoneze din motive medicale. Tot la dublu, perechea Serghei Prisecari (Tema Sport) / David Calin (SCM Bacau) a fost invinsa cu 2-6, 4-6 de Ioan Carp / Valentin Chitic. La cat. 14 ani, Radu Mistreanu (Tema Sport) a fost invins de Andrei Glavce (Tg. Neamt) cu scorul de 2-6, 6(3)-7 iar Stefan Casuneanu (CSM Onesti) a trecut cu 1-6, 6-3, 7-6(4) de Andrei Serbanescu (SCM Bacau) iar in sferturile de finala a dispus cu 2-6, 7-5, 6-4 de Andrei Baciu (Tenis Star P. Neamt), urmand sa joace semifinala. La categoria 12 ani feminin, Sabrina Cupcea (Tema Sport) a pierdut cu 2-6, 7-6(5), 1-6 meciul cu Smaranda Corneanu, castigatoare a finalei categoriei.
La dublu feminin, Sabrina Cupcea / Maria Mitrofan (Tg. Neamt) au invins cu 1-6, 6-0, 10-8 perechea Vanessa Rauta (Politehnica Iasi) / Mara Sechelariu (SCM Bacau) iar in finala au pierdut cu 4 - 6, 2 - 6 meciul disputat cu Smaranda Corneanu (TC Oana) / Gloria Mihu (Mamaia).
Premiile acestei intreceri constau in premierea primilor 4 clasati la categoriile de varsta cu cupe si materiale sportive. Demna de remarcat este bunavointa primarilor din localitatile Targu Ocna, Slanic Moldova, Dofteana si Darmanesti care au pus la dispozitia organizatorilor salile de sport pentru organizarea competitiei.
Ion Moraru

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu