Tatăl Nadiei Comăneci, internat în stare gravă la spital | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Tatăl Nadiei Comăneci, internat în stare gravă la spital

26.12.11


Foto: http://www.opiniatimisoarei.ro/
Tatăl celebrei gimnaste Nadia Comăneci a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală.

Gheorghe Comaneci a fost internat duminica seara in Spitalul Universitar din Bucuresti, cu hemoragie digestiva. Tatal fostei mari campioane Nadia Comaneci a fost adus in Capitala de la Onesti, unde medicii au incercat sa-l stabilizeze timp de cinci ore.
Gheorghe Comaneci, in varsta de 73 de ani, a fost asteptat in Capitala de fratele Nadiei. Tatal fostei campioane olimpice la gimnastica a fost internat initial la sectia de terapie intensiva a spitalului din Onesti, unde medicii au incercat sa il stabilizeze timp de aproximativ cinci ore. In jurul orei 20.30, tatal Nadiei Comaneci a fost transportat cu o ambulanta la la Bucuresti si internat la Spitalul Universitar.
Potrivit Realitatea TV, Gheorghe Comaneci sufera de mai multi ani de ciroza. Se pare ca acesta si-a neglijat problemele mai vechi de sanatate pe care le avea. Motivul declansarii crizei de acum ar fi alimentatia excesiva de Sarbatori. Gheorghe Comaneci urmeaza sa fie operat si va ramane internat in spital cel putin o saptamana.
Gheorghe Comaneci a divortat de Stefania Alexandrina Comaneci si in ultimii ani se ocupa de vanzarea muraturilor.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu