Onestiul are cea mai moderna baza sportiva de minifotbal | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Onestiul are cea mai moderna baza sportiva de minifotbal

31.12.11
Incepand cu data de 02 ianuarie 2012, Dribbling Sport pune la dispozitia tuturor iubitorilor de minifotbal cel mai modern teren de minifotbal acoperit din judetul Bacau. Baza sportiva este situata in Onesti pe str.Perchiului nr.3, in Parcul Sportiv Municipal.

Terenul este amenajat cu gazon artificial de ultima generatie aprobat de FIFA si UEFA si dotat cu o instalatie de nocturna moderna care vor face ca noptile sa fie albe de acum inainte pentru iubitorii de minifotbal. Terenul de joc este singurul din judetul Bacau care este acoperit cu o structura tensiostatica care va permite utilizarea terenului atat iarna, cat si vara in conditii de exceptie.

Investitia a fost realizata cu sprijinul si implicarea Federatiei de Minifotbal din Romania si Asociatiei Judetene de Minifotbal Bacau.

”Prin aceasta investitie pe care o realizam la Onesti, ne dorim ca toti iubitorii de minifotbal de pe Valea Trotusului sa aiba un spatiu propice de relaxare, dar totodata sa putem organiza chiar la Onesti un turneu national de minifotbal. Prin minifotbal speram sa aducem aceeasi glorie judetului nostru, asa cum fotbalul o facea in urma cu mai multi ani, fie la Bacau, fie la Onesti”, Gheorghe Burleanu, presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal Bacau.

Minifotbalul sau fotbalul de cartier este practicat in intreaga lume de milioane de oameni. Fie ca joci cu colegii de munca ca o modalitate de teambuilding si de detensionare a conflictelor interne, fie ca joci cu prietenii din cartier, minifotbalul ofera tuturor un cadru de relaxare si de interactiune in timpul liber in conditii optime. Minifotbalul contribuie decisiv la sanatatea noastra si ne dezvolta abilitatile sociale.


Indiferent insa de motivele pentru care iubim sportul cu balonul round, sloganul nostru ramane placerea jocului de minifotbal. Asadar, luati-va prietenii si haideti la un dribbling pe teren!

Dribbling Sport pune la dispozitie gratuit maiouri de diferentiere si mingi de joc.

Pentru inchirierea terenului puteti utiliza urmatoarele numere de telefon: 0741.799.932, 0723.165.032 sau ne puteti gasi de dimineata pana noaptea tarziu chiar in cadrul bazei sportive.

Tarife de inchiriere:
- inainte de ora 18.00 – 80 ron/h
- intre orele 18.00-02.00 – 100 ron/h

In curand la baza sportiva Dribbling Sport din Onesti va debuta si primul campionat de minifotbal organizat sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania (pentru mai multe informatii va recomandam http://www.campionateminifotbal.ro/). Campionatul se va desfasura in perioada februarie-iunie, in sistem fiecare cu fiecare, iar la final cele mai bune doua echipe vor putea reprezenta Onestiul la fazele nationale din vara anului 2012. Mai mult decat atat cei mai buni jucatori vor avea posibilitatea de a fi selectionati in echipa nationala de minifotbal, dubla campioana europeana.

Astfel Onestiul se va alatura pe harta minifotbalului alaturi de celelalte campionate din tara, cele mai apropiate de noi fiind organizate tocmai la Bacau, Piatra Neamt, Focsani, Sfantu Gheorghe sau Brasov. Federatia de Minifotbal din Romania organizeaza in acest moment astfel de campionate in 35 de judete ale tarii pentru un numar de peste 30.000 de jucatori legitimati.


Cu prietenie,
Echipa Dribbling Sport

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu