LA ONESTI LIBERALII AU INCEPUT REVOLUTIA FISCALA | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

LA ONESTI LIBERALII AU INCEPUT REVOLUTIA FISCALA

27.12.11
COMUNICAT DE PRESA

LA ONESTI LIBERALII AU INCEPUT REVOLUTIA FISCALA

La ultima sedinta de consiliu local, din initiativa executivului, pe ordinea de zi, a fost pusa in discutie aprobarea taxelor si impozitelor aferente anului 2012 subiect asteptat cu interes de toata comunitatea onesteana.
Ca in fiecare an, consilierii liberali au sustinut si votat inghetarea taxelor si impozitelor locale asa incat anul viitor contribuabilii onesteni, atat persoane fizice cat si juridice vor plati aceleasi taxe ca in acest an.
Mai mult decat atat, consilierii liberali au propus un amendament prin care si contribuabilii persoane juridice primesc o bonificatie de 10 % pentru plata anticipata integrala pana la 31 martie 2012 a impozitului pentru cladiri.
In sustinerea amendamentului au venit cu urmatoarele argumente :

diminuarea efortului fiscal al agentilor economici;
imbunatatirea comportamentului fiscal al firmelor;
posibilitatea administratiei locale de a utiliza veniturile din impozite si taxe in prima parte a anului;
Initiatorul proiectului de hotarare, convins de justetea argumentelor si de oportunitatea unei astfel de masuri a acceptat amendamentul liberalilor iar proiectul a fost adoptat prin votul unanim al consilierilor municipali.
Ca urmare, in aceasta perioada grea din punct de vedere economic , agentii economici onesteni primesc o mult asteptata gura de oxigen in lupta pentru supravetuire.
Liberalii onesteni considera ca simpla diminuare a taxelor nu este suficienta pentru imbunatatirea mediului economic local si de aceea si-au propus o serie de intalniri cu administratiile celor mai importante societati comerciale pentru ca impreuna sa gaseasca masurile prin care mediul economic onestean sa fie mai prietenos si mai atractiv atat pentru societatile existente cat si pentru alti investitori.

PNL Onesti

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu