CONFERINŢA ONG – URILOR la Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

CONFERINŢA ONG – URILOR la Onesti

6.12.11


COALIŢIA DE LOBBY ŞI ADVOCACY ONEŞTI

vă invită la

CONFERINŢA ONG – URILOR

Stimaţi colegi, colaboratori şi parteneri din sectorul ONG,

Vă invităm la o discuţie cu tema „Vizibilitatea ONG-urilor şi problemele de interes municipal pentru transparenţa alocării fondurilor nerambursabile de la bugetul local”.

Vă asteptăm cu prăjiturele, o cană de ceai cald sau de cafea la Primăria veche, str.Poştei, nr.1, la parter, în fosta sală de şedinţe a consiliului local, în ziua de miercuri, 07 decembrie 2011, ora 18:00

Răspunsurile şi propunerile reprezentanţilor ONG-urilor active din Oneşti vor sta la baza demersurilor privind organizarea unei audieri publice în data de marţi, 20 decembrie 2011, de către Coaliţia de lobby şi advocacy Oneşti, cu tema „Transparenţa alocării fondurilor nerambursabile de la bugetul local pentru societatea civilă”, la sediul Filialei Cozânzeana a Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” Onesti, lângă libraria Magic Print. Vor participa reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Oneşti, ai instituţiilor administraţiei publice locale, cadre didactice şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mediului asociativ din Oneşti, precum şi personalităţi implicate în viaţa civică a Oneştiului.

In cadrul Conferinţei ONG-urilor din 07 decembrie 2011 va fi prezentată STRATEGIA DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI ONEŞTI 2012-2022, care a fost adoptată în unanimitate în şedinţa Consiliului local din 30 noiembrie 2011, şi vor fi dezbătute problemele de interes municipal identificate de Comunitatea de advocacy „Oneşti altfel”, precum şi propunerile invitaţilor.

Agenda evenimentului

17:30 – 18:00 Înregistrarea participanţilor

18:00 – 18:30 Prezentarea participanţilor şi a proiectelor organizaţiilor pe care le reprezintă

18:30 – 18:45 Prezentarea „Ghidului ONG-urilor”

18:45 – 19:00 Informare privind sursele de finanţare locale şi naţionale

19.00 – 19.15 Informare cu privire la audierea publică cu tema „Transparenţa alocării fondurilor nerambursabile de la bugetul local pentru societatea civilă”

19.15 – 19.30 Completarea formularelor de înregistrare

Pentru ca organizaţia dvs. să devină vizibilă în baza de date „Ghidul ONG-urilor” şi pentru a fi luată în evidenţă pe lângă Primăria Oneşti, ne-ar fi util dacă a­ţi completa, înainte de 07 decembrie 2011, cele două formulare ataşate şi ni le-aţi trimite completate pe adresa comunitateadeadvocacy@gmail.com, împreună cu numele şi prenumele persoanelor desemnate pentru a reprezenta organizaţia dvs. la Conferinţa ONG-urilor.

Pentru asigurarea unei bune organizări, rugăm să ne confirmaţi participarea până la data de 7 decembrie 2011, ora 11.00.

Contact: Ne găsiţi pe http://comunitateadeadvocacy.wordpress.com şi pe Facebook la adresa: http://www.facebook.com/events/156186281149497/

VǍ AŞTEPTǍM ALǍTURI DE NOI !

COALIŢIA DE LOBBY ŞI ADVOCACY ONEŞTI

Sursa: Comunitatea de Advocacy

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu